domenica 24 novembre 2013
שרי הממשלה כל כך עסוקים בלהשתולל ולתקוף את ההסכם עם איראן, שהם שוכחים דבר אחד חשוב: ההסכם הזה הבוקר הוא כבר מציאות קיימת, ואם קוראים אותו אפשר אפילו לגלות שהוא מציאות לא רעה בכלל. ההסכם כולל גלגול לאחור של המסלול המהיר והמסוכן לפצצה איראנית, ומהדק ומכביד את הפיקוח בצורה שלא תאפשר לאיראנים להתקדם לכיוון הפצצה “מאחורי הגב של העולם”.
במקום להתעסק בהתבכיינות ובחרחור ריבים עם העולם, אני מציעה לממשלה ולעומד בראשה להתפנות לטפל בפצצה המתקתקת האמיתית של ישראל – הסכסוך עם הפלסטינים והצורך הדחוף בהגעה להסדר.
Foto: שרי הממשלה כל כך עסוקים בלהשתולל ולתקוף את ההסכם עם איראן, שהם שוכחים דבר אחד חשוב: ההסכם הזה הבוקר הוא כבר מציאות קיימת, ואם קוראים אותו אפשר אפילו לגלות שהוא מציאות לא רעה בכלל. ההסכם כולל גלגול לאחור של המסלול המהיר והמסוכן לפצצה איראנית, ומהדק ומכביד את הפיקוח בצורה שלא תאפשר לאיראנים להתקדם לכיוון הפצצה “מאחורי הגב של העולם”. במקום להתעסק בהתבכיינות ובחרחור ריבים עם העולם, אני מציעה לממשלה ולעומד בראשה להתפנות לטפל בפצצה המתקתקת האמיתית של ישראל – הסכסוך עם הפלסטינים והצורך הדחוף בהגעה להסדר.
Quest'opera viene distribuita con Licenza Creative Commons. Attribuzione - Non commerciale - Condividi allo stesso modo 3.0 Italia.